Sitolor

Sitolor d.o.o. – Pouzdan partner za izgradnju, sanacije i rekonstrukcije

Vodeća tvrtka za izgradnju, sanacije, rekonstrukcije te izvođenje radova u građevini

Društvo Sitolor d.o.o. Slavonski Brod, Hrvatska (EU), projektno je organizirana, tržišno orijentirana građevinska tvrtka osnovana 1989. godine. Tijekom više od 30 godina poslovanja diljem Hrvatske i regije, Sitolor je izrastao u kompaniju koja se po svojim poslovnim rezultatima ubraja u vodeće tvrtke za izgradnju, sanacije i rekonstrukcije inženjerskih konstrukcija te izvođenje specijalističkih radova u građevinarstvu.

Od svog osnutka do danas Sitolor je sudjelovao u rekonstrukcijama i sanacijama mnogobrojnih objekata, uključujući objekte cestovne i željezničke infrastrukture, energetske infrastrukture kao i građevina industrijskog i prehrambenog sektora. Osim izvođenja radova za domaće i strane investitore Sitolor uspješno sudjeluje na tržištu nekretnina kroz realizaciju vlastitih investicijskih projekata.

Stratešku odrednicu kompanije čini oslonac na 30-godišnje obiteljsko nasljeđe te odgovorno poslovanje usmjereno ka razvoju operativne sinergije različitih stručnosti pri realizaciji svakog projekta.

Namjera Sitolora bila je digitalizirati svoje poslovanje i stvoriti jedinstvenu bazu podataka. Samim time, ekspertni tim InSky Solutionsa implementirao je Microsoft Dynamics 365 CRM rješenje što je rezultiralo lakšom kolaboracijom zaposlenih i optimizacijom poslovnih procesa. Pored navedenog, implementirana je i integracija sa SharePointom.

 

 

„Ubrzali smo razmjenu informacija, dodatno povezali različite odjele unutar tvrtke te automatizirali ključne procese čime smo stvorili dodanu vrijednost naših usluga.“

Katarina Išek

Sitolor

 

 

 

 

Kako Microsoft pomaže u digitalnoj transformaciji u industriji

Implementacija CRM rješenja u potpunosti se temelji na Microsoftovim tehnologijama. Postojeći poslovni procesi razvijeni su u sustavu Microsoft Dynamics 365, kao i prilagođeni, posebno dizajnirani i razvijeni procesi usklađeni s potrebama i zahtjevima klijenta.

InSky kombinira naprednu Microsoftovu tehnologiju i najbolju tržišnu praksu kako bi pomogao korisniku u digitalnoj transformaciji i automatizaciju poslovanja.

Sitolor je donio stratešku odluku o digitalizaciji poslovnih procesa i izradi jedinstvene baze podataka. Stručni tim tvrtke InSky Solutions implementirao je Microsoft Dynamics 365 rješenje, prilagođeno specifičnim potrebama Sitolora što je u konačnici rezultiralo olakšanom suradnjom zaposlenika te optimizacijom poslovnih procesa. Pored navedenog, InSky je implementirao rješenje kojim je prilagođen tijek poslovnih procesa javne nabave uz integraciju sa sustavom upravljanja dokumentacijom odnosno s Microsoft SharePoint-om.

„Premda nije postojalo puno primjera primjene CRM sustava u građevinskoj industriji, uz pomoć praktičnih i nadasve operativnih rješenja tvrtke InSky Solutions, uspjeli smo maksimalno iskoristiti sve njegove benefite i implementirati ga u naše poslovanje. Ubrzali smo u potpunosti razmjenu informacija, dodatno povezali različite odjele unutar tvrtke te automatizirali ključne procese čime smo stvorili dodanu vrijednost naših usluga.“ – rekla je Katarina Išek,

 

 

 


vrh stranice