Saznajte više o njima

 Poslovna rješenja razvijena na Microsoft Dynamics 365 platformi 

InSky Solutions je razvio i implementirao poslovna rješenja koja služe za digitalizaciju, unapređenje poslovnih procesa i uklanjanje postojećih uskih grla. Poslovna rješenja InSkyja su inovativna i prepoznata ne samo u Hrvatskoj i regiji nego i globalno.

Za više informacija, slobodno ih provjerite!

Više o njima možete saznati putem padajućeg izbornika pod nazivom “Naša rješenja”.

 


 

 Poslovno savjetovanje 

Konkurentska prednost InSkyja u ovom segmentu je naš iskusni tim, čiji članovi imaju više od 20 godina iskustva kao korisnici i implementatori različitih globalnih rješenja (kao što su SAP CRM, Siebel, Oracle OnDemand, Microsoft Dynamics 365), kao i iskustvo na velikim međunarodnim projektima.

Naši poslovni konzultanti su oni koji se bave poslovnim savjetovanjem i ne samo da predlažu i pružaju klijentima najbolja rješenja za njihove probleme, već se bave i vođenjem klijenata, upravljanjem projekata, nadogradnjom i još mnogo toga.

 


 

 Razvoj po narudžbi 

Microsoft Dynamics 365 skup je Microsoftovih poslovnih aplikacija koje na jednom mjestu spajaju sve važne aspekte modernog poslovanja. Glavna svrha Dynamicsa 365 je omogućiti tvrtkama da imaju:

- Potpuni pregled navika, potreba i želja svakog klijenta (360° pogled),

- pohranjivanje svih podataka o klijentima na jednom mjestu,

- personaliziranu interakciju s klijentima, usmjerenu na njihove stvarne potrebe i dosadašnja iskustva s tvrtkom,

- racionalizacija poslovanja smanjenjem troškova i optimizacijom internih resursa,

- automatizacija prodaje,

- prediktivnu analitiku i pravovremeno prepoznavanje novih poslovnih prilika za budući rast tvrtke,

- i još mnogo toga!

 

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez uzimanja u obzir činjenicu kako se InSky prilagođava svakoj tvrtki zasebno s obzirom na to da svaka tvrtka ima svoje vlastite prilagođene specifične procese i različita pravila poslovanja. Jednostavna povezanost rješenja Dynamics 365 s dodatnim Microsoftovim alatima za unapređenje poslovanja (napredno izvješćivanje putem Power BIa, Social Engagement kao aplikacija za analizu društvenih mreža i Office 365) pruža mogućnost korisniku da poboljša i ubrza svoje poslovanje radi veće učinkovitosti, dok se istovremeno svi podaci nalaze na istom mjestu.

InSky je Microsoftov partner i pruža usluge u svim područjima od strategije do dizajna, implementacije i podrške. Kroz naš promišljeni proces pomažemo i podržavamo klijente na najbolji mogući način u postizanju njihovih poslovnih ciljeva. InSky pruža podršku tvrtkama svih veličina, od najmanjih SMB do velikih poduzeća. Klijentima omogućujemo odabir različitih paketa koji odgovaraju njihovim proračunima i potrebama.

I za kraj, treba reći kako se sve gore navedeno postiže korištenjem umjetne inteligencije koju svakodnevno koristimo skupa s našim klijentima.

 


 

 Office Migracija  

Kako bi stvorili učinkovito radno mjesto, sve veći broj tvrtki odlučuje prijeći na Office365. Prelaskom na Office 365 dobivaju razne pogodnosti, poput snažnog povećanja produktivnosti, suradnje, upravljanja projektima, analitike podataka i druge alate, kao i prednosti korištenja clouda poput fleksibilnosti, mobilnog pristupa i omogućene online suradnje na svim dokumentima.

InSky Solutions pomaže organizacijama da glatko pređu na Office365 s lokalnih, cloud ili hibridnih rješenja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i savjetodavnoj praksi, vodimo naše klijente tijekom cijelog migracijskog puta, istovremeno osiguravajući da će migrirano rješenje ispuniti sva očekivanja korisnika.

Prelazak na Office365 smatramo važnim strateškim korakom za tvrtke koje žele obnoviti svoju infrastrukturu, ali svaka infrastruktura ima svoje specifičnosti koje zahtijevaju različite metode migracije. Kako bismo zadovoljili potrebe naših korisnika, stvorili smo paket usluga koji će im pomoći prije, tijekom i nakon migracije.

Skup naših usluga sastoji se od četiri aktivnosti:

1. Aktivnosti prije migracije - uključuju temeljitu analizu postojeće implementacije i procjenu cjelokupne infrastrukture, kao i analizu sadržaja i popisa korisnika

2. Aktivnosti migracije - uključuju pripremu za migracijsko okruženje Office365 i sam proces migracije

3. Podrška nakon migracije - uključuje podršku korisnicima kako bi se osigurala održivost rješenja migracije, kao i podršku IT stručnjacima i krajnjim korisnicima

4. Microsoftove licence - Kao Microsoftov partner, nudimo Office365 licence s povoljnijom cijenom

 


 

 Dynamics migracija 

InSky Solutions nudi potpunu uslugu migracije sa starijih verzija Dynamics 365, od verzija 4.0, 2011, 2013, 2015 i 2016, pa sve do najnovije verzije Dynamics 365 isporučujući klijentima rješenje po principu "ključ u ruke". Neke od najvažnijih karakteristika procesa migracije su usluge analize i dizajna, nadogradnje, poslovna transformacija, podrška pri izvješćivanju i savjetovanje.

Organizacije godinama ulažu mnogo vremena i resursa u svoje sustave. Unutarnji i vanjski troškovi implementacije, prilagodbe, korisničke podrške i nadogradnji mogu biti značajni. Međutim, tehnologija ne prati uvijek poslovne potrebe pa nedostatak promjena i neaktivnost mogu potencijalno dovesti do:

• Nedovoljna fleksibilnost i skalabilnost

• Niska stopa akvizicija novih korisnika

• Rastući troškovi usluga podrške

• Ograničen pristup

• Nedostatak integracije u Cloudu

 

InSky Solutions je Microsoftov zlatni partner koji pruža usluge po principu "ključ u ruke", a to uključuje sve, od strategije i dizajna do implementacije i podrške. InSky pruža podršku tvrtkama svih veličina, od najmanjih, preko srednjih do velikih tvrtki.


 

vrh stranice