Remisens

About us and our hotels | Remisens

Najpoznatiji hotelski brend u Cavtatu i u Portorožu

 

Primarni cilj Remisensa je da gosti smještajnih objekata, koji ponosno nose imena brendova pod kojima posluju, dobivaju pažnju i status koji očekuju i zaslužuju. Oduvijek težeći zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u njihovim objektima.

Remisens trenutno posjeduje 2 hotela u Cavtatu i 4 hotela u Portorožu.

Boravak uRemisens hotelima ima snažnu estetsku dimenziju, unikatnu u svojoj pojavi i vrhunsku u ponuđenim uslugama. Analizirajući iskustva gostiju, jasno se može razabrati da na ukupan doživljaj njihovog boravka ne utječe veličina soba i apartmana nego odnos s gostima prožet atmosferom odmora koja inspirira intelektualno i emocionalno pružajući iskustvo koje žele ponoviti i podijeliti sa svojim prijateljima. Remisens je potvrda životnog stila, elegancije i estetike, inspirirajući boravak koji se pamti.

Remisens je implementirao modul za kontaktne centre ContactInSky tvrtke InSky Solutions u sklopu poslovnog rješenja TourisminSky za hotelsku industriju koje je bazirano na platformi Microsoft Dynamics 365 te posebno dizajnirano i prilagođeno potrebama modernog rezervacijskog centra.

 

 

 

“Automatizacija prodajnih aktivnosti putem TourismInSky rješenja pridonosi povećanju prihoda i efikasnosti poslovanja.“

Borna Klarić,

Voditelj kontaktnog centra

REMISENS

 

 

TourismInSky rješenje u rezervacijskom centru

Povećana je učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj prodaji kroz implementaciju poslovnog rješenja TourismInSky. Implementacija je rezultirala povećanom učinkovitošću i efikasnošću agenata te je poboljšana komunikacija i zadovoljstvo gosta.

„TourismInSky rješenje nam je omogućio automatizaciju prodajnih aktivnosti što je rezultiralo povećanjem prihoda od direktne prodaje. Napredna analitika i izvještaji olakšali su nam donošenje poslovnih odluka kao i cjelokupno poslovanje.“– rekao je Borna Klarić, voditelj Remisens kontaktnog centra

 

 

 

 

 

 


vrh stranice