ContactInSky

ContactInSky rješenje za kontaktne centre bazirano je na Microsoftovoj tehnologiji te omogućuje rad agentima na jednostavan i brz način. Aplikacija se sastoji od serverskog dijela koji sadrži logiku upravljanja pozivima te nadzorničkog sučelja koje kontrolira i nadzire rad svih agenata.

Pored telefonskih poziva, ContactInSky sustav objedinjuje ostale komunikacijske kanale te integrirano prati sve aktivnosti putem različitih kanala. Također, rješenje sadrži podsustav analitike i izvješćivanja, sa svim potrebnim izvješćima za određenu industriju koja su već kreirana te nudi mogućnost korisnicima da kreiraju vlastita izvješća.

 

 

 

 

ContactInSkyRješenje ContactInSky koristi Microsoft Azure AI tehnologiju za poboljšanje korisničkog iskustva i operativne učinkovitosti. Implementacija rješenja može se ograničiti na razini poslovne jedinice te se na jednostavan i brz način može proširiti na razinu cijele organizacije. Prilagodba je jednostavna, rješenje je lako za korištenje za korištenje, a rezultati primjene su brzo vidljivi.


Implementacija rješenja dodatno je olakšana s obzirom na to da sustav nudi širok raspon sigurnosnih modela. Svaka značajka nudi kombinaciju karakteristika koje osiguravaju ravnotežu između granuliranosti kontrole pristupa, administrativne jednostavnosti i utjecaja na skalabilnost. Razumijevanje temeljnih mehanizama koji podržavaju svaku značajku sigurnosnog modeliranja mogu biti korisni pri odabiru najboljeg pristupa za pojedinu organizaciju, posebno kada se planira razviti sustav velikog obujma.

             

  

vrh stranice