Nagrade

Domaće i međunarodne nagrade dokaz su naše izvrsnosti. Na konferenciji Best Stay, održanoj u Splitu, naš trud, ideje, inovativnost, rad, a na kraju i proizvod prepoznao je renomirani žiri te smo nagrađeni kao Najinovativnije ICT hotelsko rješenje.

Nekoliko dana kasnije, na svečanosti EuroCloud Europe za 2017., održanoj u Bruxellesu, InSky Solutions je kao nacionalni pobjednik pobijedio i u vrlo jakoj europskoj konkurenciji.

U 2019. godini, InSky postiže prepoznatljivost i na globalnom tržištu kroz inovativne proizvode. Za naše TourismInSky rješenje smo proglašeni finalistom za osvajanje jedne od prestižnih European IT & Software Excellence Awards, u kategoriji Vertical Application Solution of the Year, te je uz navedeno i odabrano kao visoko pohvaljeno rješenje.

U 25 godina postojanja tehnološke medijske kuće VIDI odabrano je 25 rješenja koja su stručno i temeljito vrednovana na temelju čak 17 kriterija od strane predstavnika Hrvatskog informatičkog saveza i predstavnika medijske kuće VIDI. Među 25 aplikacija svoje mjesto našlo je i rješenje TourismInSky, što je još jedan u nizu dokaza da se radi o iznimno kvalitetnom tehnološkom rješenju na koje treba obratiti pozornost.

U 2021. InSky nastavlja osvajati nagrade, ovoga puta Luxury Travel Guide za CRM platformu godine, čime potvrđuje svoju stručnost; od LUXlife Magazina koji je TourismInSky proglasio najinovativnijim ugostiteljskim rješenjem; i časopisa Corporate Vision za najbolje customer-centric rješenje u Hrvatskoj.

2022. godine IT Europe Channel Awards uvrstio je InSky u finalni izbor za pobjednika AI rješenja. Također u 2022., po treći put nakon 2019. i 2020., Travel & Hospitality Awards dodijelio je InSky Solutions nagradu i prvo mjesto za najbolji CRM u Europi te je uz to i Prestige Awards dodijelio InSkyu prvo mjesto u kategoriji stručnjaka godine za savjetovanje u digitalizaciji.

S uzastopnim pobjedama u 2022. i 2023., Corporate Live Wire prepoznaje InSky i nagrađuje našu tvrtku s prvim mjestom za inovativan pristup i demonstraciju iznimne poslovne uspješnosti. U 2023., InSky osvaja i European Enterprise Award 2023, u kategoriji Most Customer-Centric Digital Solutions Company u Hrvatskoj. 

 

   


vrh stranice