Medora

Medora - Podgora, Makarska Riviera, Croatia - Medora

Medora – savršen zagrljaj planine i dodira mora

 

Medora hoteli i ljetovališta d.d. u vlasništvu imaju dva hotela s više od 500 smještajnih jedinica te jedan auto kamp. Svi hoteli su smješteni u Podgori u jedinstvenom zagrljaju planine Biokovo i dodiru modrog mora uz jednu od najljepših plaža na hrvatskoj obali.

Glavni cilj Medore je pozicionirati postojeće objekte u atraktivne i tržišno privlačne turističke proizvode uvodeći međunarodne standarde upravljanja i poslovanja te povezujući tradicionalne lokalne vrijednosti sa suvremenim turističkim trendovima.

Medora je u suradnji s InSky-em implementirala poslovno rješenje ContactInSky bazirano na platformi Microsoft Dynamics 365 dizajniranom i prilagođenom potrebama modernog rezervacijskog centra. Integracijom ContactInSky i online booking rješenja dodatno je automatiziran i digitaliziran individualni prodajni proces u rezervacijskom centru.

 

 

 

“InSky rješenja nam godinama pružaju visoku razinu kvalitete i korisničke podrške.“

Vladimir Miklić,

Direktor prodaje i marketinga

Medora hoteli i ljetovališta

 

 

ContactInSky rješenje

Implementacija ContactInSky digitalnog kontaktnog centra povećala je učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj i u grupnoj prodaji. Centralizirani i objedinjeni modul za kontaktne centre omogućio je prioritetnu i cjelovitu obradu upita gostiju za hotele putem emaila i telefonskih poziva. Integrirano korisničko nadzorno sučelje omogućuje kontrolu i nadzor na radom agenata, a sustav analitike omogućuje korisniku korištenje prethodno kreiranih izvještaja u svrhu izvješćivanja i donošenja kvalitetnih poslovnih odluka. Također, ovisno o trenutnoj poslovnoj potrebi, sustav omogućava korisniku i kreiranje vlastitih izvješća različitih razina kompleksnosti. Ujedno, korisnik se može obratiti i InSky Data Science timu kako bi zajednički kreirali najkompleksnije i podacima bogate izvještaje potrebne za naprednu poslovnu analitiku.

“InSky rješenja nam godinama pružaju visoku razinu kvalitete i korisničke podrške.“ – izjavio je Vladimir Miklić, Direktor prodaje i marketinga u Medori.

 

Integracija s Online booking sustavom

Online booking sustav, odnosno PHOBS je platforma za online povezivanje za hotele, kampove, kuće za odmor i njihove distributere. Integracijom je postavljena sinkronizacija ponuda i rezervacija u sklopu ContactInSky aplikacije i CRM platforme.

Neke od prednosti uvođenja integracije i poboljšanja za poslovanje su: usredotočenost na gosta, orijentiranost na konverziju, mogućnost odabira više jezika i valuta, mogućnost postavljanja raznovrsnih tarifnih planova, mnogobrojni načini popusta i dodataka, sukladnost GDPR-u te ono najbitnije – jednostavnost korištenja platforme.

 


vrh stranice