Phoenix

Jedan od vodećih farmaceutskih veletrgovaca u Hrvatskoj

PHOENIX Farmacija, jedan od vodećih farmaceutskih veletrgovaca u Hrvatskoj, članica je PHOENIX Grupe, vodeće europske veletrgovine farmaceutskim proizvodima. Tvrtka osigurava opskrbu lijekovima i medicinskim proizvodima za razne subjekte u zdravstvenom sustavu: ljekarne, bolnice, domove zdravlja i medicinsko-dijagnostičke laboratorije. Tvrtka je osnovana 2004. godine spajanjem Medifarm-Velebit d.d. i Farmacija d.d. u vlasništvu PHOENIX-a. Danas je tržišni udio PHOENIX Farmacije u Hrvatskoj oko 24%. Tvrtka ima ukupno 320 zaposlenih. Pored lijekova, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda, asortiman proizvoda PHOENIX Farmacija d.o.o. uključuje kozmetiku, zamjene za mlijeko i dječju hranu, hranu za posebne prehrambene potrebe, kemikalije, dijagnostičke proizvode i laboratorijske komplete.

PHOENIX je imao želju implementirati novi strukturirani program za nagrađivanje svojih najvjernijih kupaca i pacijenata. Nadalje, željeli su poboljšati komunikaciju s postojećim i novim pacijentima, kao i povećati zadovoljstvo pacijenta te povećati prodaju. I na kraju, željeli su ubrzati svoje poslovne procese.

Stoga je InSky implementirao rješenje LoyaltyInSky, posebno dizajnirano i razvijeno za potrebe programa vjernosti koje kombinira naprednu tehnologiju i najbolje prakse s tržišta koje pomažu korisniku u postizanju digitalne transformacije i automatizacije poslovanja. To je Phoenixu omogućilo da izravnim marketingom cilja svoje kupce. Ukupna implementacija uključivala je mobilnu aplikaciju za krajnje korisnike, bazu podataka zanimljivu dobavljačima Phoenixa - Power BI, kao i SellOut - mogućnost praćenja kompletne prodaje za svaku ljekarnu, tržišnu marku, proizvod ili dobavljač.

Zauzvrat, ukupni su rezultati bili više nego zadovoljavajući; Phoenix je uspio poboljšati komunikaciju s postojećim i novim pacijentima, poboljšavajući tako njihovo zadovoljstvo.

 

 

 

 

 

Kako InSky rješenja funkcioniraju unutar PHOENIX-a

LoyaltyInSky pruža detaljna izvješća o uvidu u bitne podatke o ponašanju i preferencijama pacijenata; izvješća o transakcijama i kupnjama koje su obavili pacijenti; izvješća o zemljopisnoj i demografskoj segmentaciji pacijenata; izvješća o odljevu pacijenta. Power BI omogućuje kombinaciju različitih mjera i podataka koji prije nisu bili dostupni i koje nije bilo moguće dobiti kroz standardni sustav izvještavanja unutar LoyaltyInSky sustava.

Kako LoyaltyInSky utječe na PHOENIX 

„Implementacijom mobilne aplikacije LoyaltyInSky, Adiva je poboljšala svijest o robnoj marki, približila pacijentima ljekarnički program ADIVA, omogućila lakše korištenje kartice programa vjernosti „Vjerni zdravlju“ u ljekarnama ADIVA putem aplikacije i povezala portal B2C programa vjernosti s mobilnim uređajima. " - rekao je Dominik Rojković, tehnički direktor InSky Solutions-a.

Kako Microsoft pomaže u digitalnoj transformaciji u industriji

LoyaltyInSky proširena je funkcionalnost sustava Microsoft Dynamics 365. U potpunosti se temelji na Microsoftovim tehnologijama i funkcionira kao nadogradnja na postojeće proizvode. Koristi postojeće poslovne procese koji su razvijeni u sustavu Microsoft Dynamics 365, kao i nekoliko prilagođenih, posebno dizajniranih i razvijenih procesa za potrebe programa vjernosti, usklađenih sa željama i zahtjevima klijenta. InSky kombinira Microsoftovu naprednu tehnologiju i najbolje prakse s tržišta što korisniku pomaže u postizanju digitalne transformacije i automatizacije poslovanja.

 

vrh stranice