Hoteli Krk


 Spoj krčke turističke tradicije i napredne tehnologije

Hoteli Krk jedan su od glavnih lanaca hotela u gradu Krku, otoku s bogatom povijesnom baštinom i stogodišnjom turističkom tradicijom koja predstavlja temelj gospodarskih aktivnosti. Hoteli Krk, tvrtka koja datira iz 1925. godine, nudi raznoliku ponudu koja zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih gostiju pružajući nezaboravan doživljaj.

U svom vlasništvu imaju četiri smještajna objekta na atraktivnim gradskim lokacijama. Premda različiti, svi objekti dijele prepoznatljivi identitet i stil, obuhvaćajući ukupno 250 smještajnih jedinica. Cilj Hotela Krk bio je unaprijediti tradicionalni način poslovanja s gostima te digitalizirati poslovne procese za što su odabrali napredna rješenja tvrtke InSky Solutions.

Hoteli Krk izvrstan su primjer korištenja EU fondova za digitalizaciju u turizmu, koje su na najbolji način iskoristili za implementaciju inovativnog ContactInSky rješenja za kontakte centre u odjelu prodaje.

Poslovni rezultati nisu izostali. Naprotiv, povećana je učinkovitost i efikasnost prodajnog odjela te je unaprijeđena podrška gostima kao i njihovo zadovoljstvo. Ohrabreni postignutim uspjesima, Hoteli Krk namjeravaju daljnju suradnju proširiti na projektu integracije TourismInSky rješenja s hotelskim PMS sustavom s ciljem što bolje automatizacije poslovnih procesa.

 

 

ContactInSky omogućuje uvid u rad agenata i prodajne rezultate, što svakako pomaže u donošenju poslovnih odluka.

Općenita učinkovitost softvera čini ga najboljim izborom za svaku organizaciju koja želi poboljšati svoje sposobnosti upravljanja odnosima s klijentima..“

Ana-Marija Lončar,

Odjel prodaje i marektinga

Hoteli Krk

 

 

ContactInSky i poboljšanje učinkovitosti

“ContactInSky, rješenje temeljeno na Microsoft tehnologijama, omogućuje našem odjelu prodaje i marketinga transparentan uvid u rad agenata i prodajne rezultate, što svakako pomaže u donošenju poslovnih odluka. Korištenjem ContactInSky-a, gost je u fokusu, a naši agenti mogu raditi brzo i učinkovito jer imaju sve potrebne informacije o gostu na jednom mjestu, a statistike i personalizirani izvještaji omogućavaju odjelu prodaje i marketinga lakše donošenje odluke vezanih uz prodaju, a time i daljnje poslovanje."- rekla je Ana-Marija Lončar, iz Odjela prodaje i marketinga Hotela Krk.

 

Rješenja bez premca

"Općenita učinkovitost softvera i izvrsna podrška koju pružaju zaposlenici čine ga najboljim izborom za svaku organizaciju koja želi poboljšati svoje sposobnosti upravljanja odnosima s klijentima. Iako koristimo aplikaciju relativno kratko vrijeme, zaista vidimo njezine prednosti. Sigurni smo da je ovo tek početak suradnje s tvrtkom InSky i njihovim rješenjima, koja su zaista bez premca na tržištu te predstavljaju veliki korak naprijed za hotelsku industriju, koja se polako, ali sigurno okreće digitalizaciji poslovnih procesa." – dodala je Ana-Marija Lončar, iz Odjela prodaje i marketinga Hotela Krk.

 

Suradnja s korisnikom tijekom implementacije bila je na najvišoj razini

"Kada želimo naglasiti vrijednost kontakt centra u manjim hotelima, Hoteli Krk su svakako na dobitku. Primjerice implementacija Innovative ContactInSky rješenja omogućila je povezivanje sa svim zaposlenicima pa čak i onima izvan odjela prodaje. Proces transfera poziva unutar organizacije u potpunosti je unificiran. Suradnja s korisnikom tijekom implementacije bila je na najvišoj razini, što je značajno olakšalo ostvarivanje cijelog projekta." – izjavio je Ivan Stažić, Voditelj projekta u tvrtki InSky Solutions.

 


vrh stranice