InSky nudi rješenja po mjeri za potrebe veleprodajnih tvrtki, pokrivajući sve ključne procese od prodaje, korisničke podrške, marketinga i portala do distributera i krajnjih korisnika. Jedna od istaknutih referenci koja pokriva sve ove module je Rasco, jedan od vodećih europskih proizvođača komunalne opreme.

Spajanje i integracija svih visoko fragmentiranih poslovnih procesa te integracija mnogih različitih sustava koji se koriste u svakodnevnom radu zamijenjeni su modulima Microsoft Dynamics 365 za prodaju, korisničku službu, marketing i terenske usluge.

Svi procesi od prodaje do korisničke podrške potpuno su automatizirani i integrirani unutar Microsoft Dynamics 365, koji je postao središnja točka agregacije svih informacija, što se postiže dvosmjernom integracijom s ERP sustavom u stvarnom vremenu. Kao dodatni modul za podršku terenskom osoblju koristi se mobilna aplikacija, a za distributere i krajnje korisnike kreirani su portali koji protok informacija i dostupnost tvrtke podižu na najvišu moguću razinu.

      
vrh stranice