Vaillant


Svjetski tržišni i tehnološki lider u području tehnologije grijanja, ventilacije i klimatizacije

Povijest Vaillanta datira iz 1874. godine kada je Johann Vaillant osnovao svoju tvrtku za instalaciju uređaja za grijanje u gradu Remscheidu u Njemačkoj. Od tada je Vaillant jedan od pionira inovacije i već desecima godina uspješno drži svoju poziciju tržišnog lidera u području tehnike grijanja i ventilacije u Europi.

Predstavništvo Vaillanta u Zagrebu osnovano je 1992. godine i osim za Hrvatsku, bilo je zaduženo za Sloveniju, a od 1998. i za sva ostala tržišta u regiji. Danas, osim ureda u Zagrebu, Vaillant ima sjedište u Ljubljani, Sarajevu, Beogradu i Skoplju. Vaillant d.o.o. Hrvatska je također zadužen za tržišta Crne Gore, Kosova i Albanije.

Vaillant je želio uvesti program vjernosti, te je istraživanjem tržišta odabrao i implementirao za Vaillant najbolje rješenje: LoyaltyInSky. Temelji se na nagradnim bodovima koje korisnici skupe prilikom kupnje uređaja ili prilikom održavanja od strane ovlaštenih Vaillant servisera. Sakupljanjem određenog broja bodova, korisnici stječu pravo primanja nagrada na različite načine i putem različitih kanala.

Nadalje, Vaillant je implementirao i marketinšku automatizaciju koja je omogućila Vaillantu da svoju komunikaciju temelji na prethodnom korisničkom iskustvu, iskazanim interesima i odabranim preferencijama.

Sve te implementacije rezultirale su automatiziranim i nadograđenim procesima marketinga i prodaje te potpunom digitalizacijom tog dijela poslovanja.

 

 

“InSky je pouzdan partner u upravljanju odnosa s korisnicima”

Sunčana Starček,

Voditeljica marketinga za JI Europu

Vaillant

 

 

LoyltyInSky rješenje – program vjernosti

Uvođenje modula za program vjernosti - LoyaltyInSky kroz MojVaillant program vjernosti pridonio je povećanju zadovoljstva korisnika i stvorio osobnu vezu korisnika između Vaillantovih proizvoda i usluga.

 

„Rješenje LoyaltyInSky, kao dio MojVaillant programa vjernosti, u naše poslovanje unijelo je inovativne tehnološke i marketinške elemente kroz sustav strukturiranih nagrada koje se daju korisnicima u zamjenu za željeno ponašanje, a sve za povećanje njihove lojalnosti i prikupljanje podataka o korisnicima. Osobni odnos s korisnicima koje pruža LoyaltyInSky rješenje omogućuje nam da marketinške aktivnosti usmjerimo putem najisplativijih kanala kojima u svakom trenutku možemo upravljati i usmjeravati u skladu s tržišnim uvjetima. " - rekla je Sunčana Starček, voditeljica marketinga za JI Europu.

 

Automatizacija marketinških procesa

Automatizacija marketinških procesa omogućila je brže i učinkovitije informiranje članova programa vjernosti o aktualnim ponudama i nagradama što se pokazalo kao vrlo pozitivan pristup prepoznat od strane kupaca. Navedeni modul također uključuje i personalizirani pristup pa tako Vaillant nikad ne propušta nagraditi pojedinog člana dodatnim bodovima uoči rođendana, a automatizirani proces ne zaboravlja isporučiti i pravovremenu čestitku. Preporuka novog člana, ispunjavanje ankete, sudjelovanje u akcijskim aktivnostima su samo neke od mogućnosti i pogodnosti koje Vaillant stalno upotpunjuje za svoje lojalne, ali i potencijalne korisnike.

Kako bi pratili interese i potencijalnih kupaca, Vaillant kroz marketing modul ima uvid u posjećenost njihove web stranice, točnije s kojeg geografskog područja je određeno pretraživanje, broj klikova, vrijeme provedeno na web stranici i sl. Prikupljanjem ovakve vrste podataka moguće je napraviti detaljnu analizu u svrhu poboljšanja strategije poslovanja te lociranje najvećeg ili potencijalnog područja interesa.

 

 

 


vrh stranice