Turizam

InSky Solutions, vođen svojom vizijom i specifičnim potrebama tržišta, dizajnirao je i razvio paket poslovnih rješenja posebno dizajniranih za turističku industriju..

Naši proizvodi su nam osigurali vodeću poziciju u Hrvatskoj i regiji i rezultat su dugogodišnjeg iskustva u radu s Microsoft tehnologijom, prvenstveno Dynamics 365, kao i poznavanja turističke industrije i izvrsnosti u kreiranju vlastitih poslovnih rješenja.

Paket vertikalnih rješenja TourismInSky sastoji se od nagrađivanog rješenja kontaktnog centra Innovative ContactInSky, rješenja Groups&AlotmentsInSky, programa vjernosti LoyaltyInSky, integracijske platforme IntegrationInSky koja omogućuje integraciju s booking i PMS sustavima te mobilne aplikacije MobileInSky. Rješenje također omogućuje integraciju s ChatBot (MailBot) kanalima korištenjem umjetne inteligencije za predviđanje, prepoznavanje prioriteta pošte i prepoznavanje jezika iz sadržaja poruka unutar Azure Machine Learninga. Osim ovih modula, digitalna transformacija turističkih tvrtki korištenjem rješenja TourismInSky nadopunjena je modulom za automatizaciju marketinga i modulom za automatizaciju procesa unutar poslovanja.

           
vrh stranice