Turizam

InSky Solutions vođen vlastitom vizijom i konkretnim potrebama na tržištu osmislilo je i razvio paket poslovnih rješenja, posebno dizajniranih za primjenu u turističkoj industriji.

Naši proizvodi koji su nam omogućili lidersku poziciju u Hrvatskoj rezultat su dugogodišnjeg iskustva u radu s Microsoft tehnologijom, prvenstveno Dynamics 365 sustavom, kao i poznavanje turističke industrije te izvrsnost u razvoju i kreaciji vlastitih poslovnih rješenja.

Paket vertikalnog rješenja za turističku industriju - TourismInSky, sastoji se od višestruko nagrađivanog rješenja ContactInSky za kontaktne centre, rješenja za MICE, grupnu i alotmansku prodaju Groups&AlotmentsInSky, programa vjernosti LoyaltyInSky, integracijske platforme IntegrationInSky koja omogućuje integraciju s booking i PMS sustavima te mobilne aplikacije MobileInSky. Rješenje također omogućuje integraciju s ChatBot (MailBot) kanalima korištenjem umjetne inteligencije za predviđanje, prepoznavanje prioriteta pošte, prepoznavanje jezika iz sadržaja poruke u sklopu Azure Machine Learninga. Digitalnu transformaciju turističkih tvrtki pomoću TourismInSky rješenja, pored navedenih modula, upotpunjuju modul za automatizaciju marketinških aktivnosti te modul za automatizaciju procesa unutar operacija.
             
vrh stranice