Rješenje MessageInSky dostupno i putem Microsoft AppSource-a

02.10.2019.

InSky je ponosan što nudi rješenje u portfelju poslovnih aplikacija koje rade s Microsoftovim proizvodima i tehnologijama. MessageInSky podržan je i dodatno promoviran od strane našeg partnera Microsoft-a, putem postova koje objavljuje tim s AppSource-a i promovira ih putem Twittera.

Microsoft AppSource okuplja preko 100 milijuna aktivnih korisnika Office 365 i Dynamics 365. Microsoft AppSource pomaže tvrtkama da se povežu s poslovnim korisnicima i donosiocima odluka širom svijeta, surađuju s Microsoftovim prodajnim timovima i partnerskom zajednicom te razvijaju poslovanje. U trenutku kada se aplikacije nađu na AppSource-u, ne samo da su izložene kupcima, već i Microsoftovim prodajnim timovima i partnerskoj zajednici. InSky je stekao snažan prodajni kanal koji uključuje korisnike, pomaže u generiranju potencijalnih klijenata i započinje pregovore s novim korisnicima. Povrh toga, Microsoftovi prodavači dodatno su motivirani i nagrađeni za promociju aplikacija a AppSource-a.

AppSource sa zadovoljstvom pozdravlja MessageInSky kao dodatak Microsoftovim proizvodima za rješavanje specifičnih potreba u komunikaciji.

Pogledajte MessageInSky na AppSource stranici
vrh stranice