TourismInSky TourismInSky je paket specifičnih  poslovnih rješenja, posebno dizajniran i razvijen za digitalizaciju hotelijerstva. Rješenje ContactInSky, kao sastavni dio rješenja TourismInSky, dobitnik je TourismInSky prestižne svjetske nagrade EuroCloud i dobitnik nagrade za najinovativnije rješenje (Most Innovative ICT Hotel Solution Award). Više od 10% svih noćenja u Hrvatskoj rezervirano je kroz TourismInSky rješenje.

Više informacija...
ContactInSky ContactInSky rješenje za kontaktne centre bazirano je na Microsoftovoj tehnologiji te omogućuje rad agentima na jednostavan i brz način. Pored telefonskih poziva, ContactInSky sustav objedinjuje ostale komunikacijske kanale te integrirano prati sve aktivnosti putem različitih kanala. Rješenje sadrži podsustav analitike i izvješćivanja, sa svim potrebnim izvješćima za određenu industriju koja su već kreirana te nudi mogućnost korisnicima da kreiraju vlastita izvješća.

Više informacija...
TourismInSkyLoyaltyInSky je poslovno rješenje za upravljanje programom vjernosti - strukturirani marketinški proces nagrađivanja kupaca i poticanja njihove lojalnosti. Program vjernosti temelji se na nagradnim bodovima koje korisnici prikupljaju prilikom kupnje. Nakon prikupljanja određenog broja bodova, kupci dobivaju pravo na nagrade na različite načine i putem različitih kanala kao što su B2C i B2B portali. LoyaltyInSky je proširena funkcionalnost sustava Microsoft Dynamics 365.

Više informacija...
TourismInSkyGroups&AllotmentsInSky je poslovno rješenje koje obuhvaća zaokruženi proces, počevši od kreiranja agencija, upravljanja agencijama i s njima povezanih kontakata, pa sve do stvaranja potencijalnih korisnika, prodajnih prilika, ponuda, ugovora, marketinških kampanja i konačne potpune analize i detaljnog izvješćivanja.

Više informacija...
TourismInSkyIntegracijska platforma bazirana na platformi Microsoft Dynamics 365 pojednostavljuje i omogućuje unos, izmjenu, spajanje, transformaciju i izdvajanje podataka putem strukturiranih datoteka. InSky poslovna rješenja integrirana su s vodećim aplikativnim sustavima kako bi pružila jedinstveno poslovno rješenje za cjelokupno upravljanje svim poslovnim procesima. U skladu s poslovnim potrebama klijenata InSky poslovni sustavi podržavaju i jednosmjernu i dvosmjernu komunikaciju te razmjenu svih vrsta podataka.

Više informacija...
MessageInSky rješenje omogućuje automatsku isporuku podataka na korisničke uređaje putem kratkih tekstualnih poruka i drugih kanala. MessageInSky dostupan je na globalnoj Microsoftovoj AppSource platformi kao i na Infobipovoj Products Hub platformi.

Više informacija...
TourismInSkyRealestateInSky je poslovno rješenje koje pruža jedinstvenu podršku poslovanju s nekretninama, kombinirajući i automatizirajući sve procese u organizaciji koristeći mobilnu aplikaciju, geolokaciju i željeni proces odobravanja.

Više informacija...
TourismInSkyMobileInSky dizajniran je za mobilne uređaje, poput telefona, tableta ili sata. Aplikacija je izvorno namijenjena pomoći u produktivnosti, ali specifična potražnja korisnika određuje njegove funkcionalnosti i značajke. Aplikacija se objavljuje u App Storeu (iOS) i Google Play Storeu. Mobilna aplikacija razlikuje se od desktop aplikacije koja je dizajnirana za pokretanje na računalima kao i od web aplikacija koje se pokreću u mobilnim web preglednicima, a ne izravno na mobilnom uređaju.

Više informacija...
vrh stranice