Farmacija

InSky je u sklopu Microsoft Dynamics 365 platforme osmislio i razvio jedinstveni marketinško-poslovni koncept namijenjen veledrogerijama i ljekarnama. Osim niza prednosti koje su dostupne korištenjem CRM-a, kao integralni dio razvijen je i trenutno vodeći ljekarnički program vjernosti u Hrvatskoj.

Program vjernosti temelji se na raznim pogodnostima ili benefitima koje korisnici ostvaraju prilikom kupnje ili nekih drugih aktivnosti. Pogodnosti i benefiti u vidu bodova ili nekom drugom obliku, kupcima su dostupni i putem različitih kanala kao što su B2C i B2B portali ili putem mobilne aplikacije.

LoyaltyInSky zapravo je proširena funkcionalnost sustava Microsoft Dynamics 365 te je primjenjiva i u drugim granama industrije odnosno prodaje.

Program vjernosti predstavlja rješenje koje se sve više primjenjuje u farmaciji. Naše LoyaltyInSky rješenje, kao dio ADIVA programa tvrtke PHOENIX Farmacija, najrasprostranjenije je i najpopularnije rješenje programa vjernosti u ljekarnama u Hrvatskoj i regiji s više od 200.000 članova.

      
vrh stranice