Groups&AllotmentsInSky

Groups&AllotmentsInSky je poslovno rješenje koje obuhvaća zaokruženi proces, počevši od kreiranja agencija, upravljanja agencijama i s njima povezanih kontakata, pa sve do stvaranja potencijalnih korisnika, prodajnih prilika, ponuda, ugovora, marketinških kampanja i konačne potpune analize i detaljnog izvješćivanja.
Najznačajnije funkcionalnosti:

 

 

 

 

 

360 pogled na agenciju

360 pogled na partnera na pregledan način prikazuje sve relevantne podatke o partneru i s njim povezane kontakte. U sustavu se bilježe sve aktivnosti vezane uz partnera ili agenciju poput telefonskih poziva, e-mail korespondencije, evidencija sastanaka te zadataka koje se vežu uz određenu agenciju.

Potencijalni partneri /agencije

Modul za upravljanje potencijalnim klijentima (Lead management modul) kao prvi korak implementiranog poslovnog procesa, omogućuje jednostavan unos potencijalnih klijenata (lead-ova), kreiranje kontakata i partnera te kvalifikaciju zapisa potencijalnih klijenata (lead-ova) u poslovnu priliku.

Događanja

Poslovno rješenje Groups&AllotmentsInSky cjelovito i efikasno unaprjeđuje prodajne procese vezane za MICE poslovanje, grupnu i alotmansku prodaju te vjenčanja. Pregledan unos termina, mogućnost odabira jezika i valute, jednostavan import i eksporta podataka, mogućnost integracije s ERP sustavima kao i modularan integriran proces prodaje unutar rješenja samo su neka od obilježja Groups&AllotmentsInSky sustava koja poslovanje čine pouzdanijim i profitabilnijim.

Prilike

Poslovne prilike unutar poslovnog rješenja mogu mijenjati statuse u zavisnosti od zrelosti prodajnog procesa. Groups&AllotmentsInSky sustav omogućuje na intuitivan način kreiranje stavaka ponude, unos serijala i grupnih termina te jednostavni ispis ponuda na predefiniranim predlošcima koje je moguće samostalno kreirati. Predlošci mogu biti na različitim jezicima, za različite smještajne jedinice u zavisnosti od potreba korisnika.

Ponude i ugovori

U daljnjem procesu moguće je pratiti životni tijek ponude do njezine realizacije. Putem nadzornih ploča i izvještaja se na strukturirani i jasan način prikazuju sve relevantne informacije koje se pohranjuju unutar poslovnog rješenja.

vrh stranice