WorkforceInSky

Svaka uspješna veća tvrtka suočena je s izazovom odlučivanja o optimalnom načinu rasporeda zaposlenika. Ručno raspoređivanje rada često rezultira neoptimalnom raspodjelom radne snage i izgubljenoim vremenom, nižom produktivnošću i neoptimalnim učinkom.

Kombinirajući InSky CRM rješenja s najnovijim AI trendovima, InSky je stvorio inovativno softversko rješenje koje automatski generira optimalan raspored zaposlenika. Koristeći informacije o zaposlenicima dostupnim iz CRM-a i naglašavajući dostupnost zaposlenika, kao i njihove vještine, InSky je uspio pravedno i optimalno rasporediti radnu snagu. Workforce Management je najpouzdaniji i najoptimalniji način održavanja zaposlenika na najvišoj razini učinkovitosti, što rezultira povećanjem produktivnosti poduzeća i smanjenjem troškova poslovanja.


Korištenjem WorkforceInSky rješenja više nema potrebe trošiti duge sate na ručno kreiranje rasporeda i teške odluke kada je u pitanju optimizacija rasporeda zaposlenika u smjenama. Jednim klikom unutar CRM sučelja WorkforceInSky generira mjesečni raspored za zaposlenike.

Nadalje, omogućuje tvrtkama da dobiju najoptimalnije generiranje rasporeda u nekoliko sekundi, budući da su CRM podaci o zaposlenicima već pohranjeni u njemu. Stoga nema potrebe za mukotrpnim unosom imena zaposlenika i njihovih vještina u vanjski program za generiranje rasporeda. Štoviše, WorkforceInSky je potpuno konfigurabilan, što zauzvrat omogućuje dodavanje novih uvjeta za raspoređivanje zaposlenih, kao što su: odabir godišnjeg odmora pojedinog zaposlenika, odabir broja smjena te postavljanje posebnih uvjeta za rad vikendom.

WorkforceInSky dostupan je u svim industrijskim sektorima, a njegove prednosti su sljedeće:

·        Smanjenje i optimizacija troškova rada

·        Automatizacija, smanjenje administrativnih troškova

·        Povećana produktivnost zaposlenika; smanjenje potencijalnih kasnih dolazaka ili izostanaka

·        Poštivanje lokalnih zakona

·        Povećana operativna agilnost

 

vrh stranice