MessageInSky rješenje omogućuje automatsku isporuku podataka na korisničke uređaje putem kratkih tekstualnih poruka i drugih kanala. MessageInSky dostupan je na globalnoj Microsoftovoj AppSource platformi kao i na Infobipovoj Products Hub platformi.

SMS obavijest za zaposlenike

MessageInSky rješenje omogućuje automatsku isporuku bilo kakvih informacija na korisničke uređaje putem kratkih tekstualnih poruka i drugih kanala na kojima Infobip pruža pristup globalnoj platformi Infobipa. Korištenjem MessageInSky – kao komunikacijskog kanala tvrtka može smanjiti troškove interakcije sa zaposlenicima, partnerima i klijentima slanjem SMS poruka o slučajevima, narudžbama ili zahtjevima za uslugu. SMS poruke često se otvaraju mnogo brže od ostalih elektroničkih oblika komunikacije, što ih čini idealnim kanalom komunikacije za slanje upozorenja u hitnim slučajevima. SMS tekstualne poruke mogu se slati skupinama zaposlenika u područjima bez internetske usluge i u vrijeme kada su mreže podataka preopterećene.

Pošalji SMS brzo i jednostavno

SMS koristi funkcionalnost SMS poruka na mobilnom uređaju i može kontaktirati bilo koga s telefonom koji ima mogućnosti slanja tekstualnih poruka. Slanje SMS-a vrši se putem jednostavnog sadržaja u programu Microsoft Dynamics 365 i šalje ga na odabrani broj mobilnog telefona. Svaka SMS poruka bit će automatski spremljena u Microsoft Dynamics 365 kao aktivnost koju korisnici mogu brzo čitati i odgovarati na dolazne SMS poruke u Dynamics 365.

Integracija MessageInSky i Microsoft Dynamics 365 sustava može smanjiti ulazne pozive u pozivni centar, osloboditi prodajno osoblje koje se bolje fokusira na klijente te minimizirati računovodstvene i administrativne troškove. Implementacijom MessageInSky rješenja, organizacije mogu automatski slati obavijesti o transakcijama i njihovom izvršavanju korisnicima, što dovodi do boljeg zadovoljstva kupaca, dok se istovremeno samim porukama može dodati dodatni sloj transparentnosti pružajući korisnicima uvid u povijest poruka i detalje razgovora.

Podsjetnici na sastanke

MessageInSky igra važnu ulogu u podsjetnicima na sastanke. Podsjetnici na sastanke omogućuju organizacijama da automatiziraju postupak kontaktiranja korisnika prije nadolazećeg sastanka slanjem tekstualne poruke na brz, jednostavan i učinkovit način. Funkcionalnost je primjenjiva na sve vrste organizacija koje sudjeluju u organiziranju događanja. Slanjem SMS-a kao podsjetnika na sastanak, organizacija može upravljati i maksimizirati sustav rezervacija termina.

Automatizacija tijeka rada

Postavljanje sofisticiranih tijekova rada je jednostavno i omogućava brzu implementaciju, jednostavno upravljanje i modeliranje. Pomoću rješenja MessageInSky, organizacija može stvoriti ciljane poruke koje odgovaraju poslovnim potrebama korisnika ili zaposlenika. Slanjem SMS poruka o važnim promjenama u slučaju ili zahtjevu za uslugu, svaki se klijent može informirati neovisno o tome gdje se trenutno nalazi u svijetu. MessageInSky kao komunikacijski kanal donijet će novu dimenziju svakoj tvrtki koja koristi Microsoft Dynamics 365 smanjujući troškove interakcije sa svojim zaposlenicima i korisnicima.
vrh stranice