Maloprodaja

Nakon proučavanja zahtjeva procesa automatizacije tržišta u maloprodajnom sektoru, InSky je razvio prilagođeno rješenje posebno dizajnirano za maloprodajnu industriju.

Jedan od glavnih razloga lansiranja rješenja je veliko ulaganje u produktivnost maloprodaje, veleprodaje i distribucije. U prosjeku, organizacije ulažu gotovo 20.000 USD po prodajnom predstavniku kako bi povećale prodajnu produktivnost, uključujući softverske alate i obuku, pritom ne uzimajući u obzir tri najveća poboljšanja produktivnosti:

• Smanjenje količine vremena koje prodajni predstavnik provede prije prodaje

• Minimiziranje vremena provedenog u administrativnim poslovima

• Učinkovitije pronalaženje i korištenje podataka u sustavu

 

Rješenje temeljeno na platformi Microsoft Dynamics 365, osim jednostavnosti za sve uključene korisnike, omogućuje upravljanje različitim aktivnostima u stvarnom vremenu na mobilnim uređajima uz automatsko usmjeravanje i automatizaciju, što može dodatno povećati produktivnost i smanjiti vrijeme pripreme prodajnih predstavnika. Sustav omogućuje manje administrativnog rada kako na terenu tako i u uredu, centraliziranu pohranu svih podataka, horizontalnu i vertikalnu komunikaciju unutar prodajnih timova, holistički angažman marketinga i korisničke podrške u prodajnom procesu, mjerenje isplativosti pojedinih aktivnosti i praćenje postavljenih čimbenika uspjeha.

      
vrh stranice