InSky postao nositelj dva ISO certifikata

20.11.2019.

InSky Solutions postao je ponosni nositelj čak dva ISO certifikata, ISO 9001 te ISO 27001. Certifikati su dodijeljeni nakon što je međunarodna certifikacijska tvrtka Bureau Veritas provela postupak certifikacije koji dokazuje da su sustavi upravljanja kvalitetom te upravljanje informacijskom sigurnošću provjereni i da zadovoljavaju propisane norme.

Certifikat ISO 9001 je potvrda o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodne norme kojom se propisuje sustav upravljanja kvalitetom neke organizacije. Organizacije mogu imati uspostavljen sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001, ali tek certifikacijom dokazuju da je sustav implementiran i klijenti mogu imati povjerenje.

Certifikat ISO 27001 je usredotočen na zaštitu povjerljivosti, cjelovitosti i raspoloživosti podataka u tvrtki što se postiže prepoznavanjem koji se potencijalni problemi mogu dogoditi podacima (tj. procjena rizika), te definiranje što treba poduzeti da se takvi problemi spriječe (tj. tretman ili obrada rizika).

Dobivanje certifikata značajan je iskorak u kvaliteti rada te predstavlja dodatno unapređenje internih procesa čime se osigurava najviša razina sigurnosti i kvalitete u pružanju usluga našim krajnjim korisnicima.
vrh stranice