InSky izlagač na svjetskom turističkom sajmu ITB Asia u Singapuru

16.10.2019.

ITB Asia Travel Trade Show u Singapuru je trodnevna B2B izložba namijenjena turističkom sektoru. Ova je izložba postala glavni sajam za azijski putnički sektor - baš kao i njen matični sajam: ITB Berlin kao reprezent onog europskog. ITB Asia postoji već 12 godina i održava se u sklopu Marina Bay Sands kompleksa u Singapuru. Preko 1000 međunarodnih izlagača iz turističke industrije okupilo se u svrhu dogovaranja novih poslova i uspostavljanja kontakata s kupcima na najvećem azijskom sajmu.

Glavni cilj sajma ITB Asia je pomoći profesionalcima koji se bave organizacijom putovanja u uspostavljanju kontakata s partnerima, kupcima i dobavljačima iz više od 120 zemalja, kao i razvijanju prisutnosti na tržištima u nastajanju. Cilj ovog događaja je otkrivanje ogromnog potencijala rasta azijskog izlaznog tržišta s obzirom da čak 70% kupaca iz korporativnog, MICE i individualnog sektora dolazi upravo iz tog dijela svijeta.

InSky Solutions sudjelovao je drugu godinu zaredom izlažući svoje inovacije, viziju i nagrađivana rješenja, kreirana u suradnji s uvaženim kupcima i partnerima.
vrh stranice